01 februari 2007

Sigma Colour Designers

Sigma Colour Designers

01 februari 2007

PERSBERICHT

 

SIGMA geeft professioneel kleuradvies

Sigma stelt haar Colour Designers voor, een groep freelance kleuradviseurs en bin-nenhuisarchitecten die in heel België kleuradvies zullen verlenen. De bedoeling is om schilders en decorateurs bij te staan in het adviseren van hun klanten. Want steeds meer mensen willen bij de inrichting van hun woning/werkruimte professioneel kleur-advies inwinnen van kleuradviseurs. Daarnaast stelt Sigma de nieuwe, geüpgrade ver-sie van de Sigma Colour Viewer voor, een handig computerprogramma voor kleuren-advies.

 Sigma Colour Designers - een kleurenplan op maat
Door het steeds grotere aanbod van kleuren, technieken en toepassingen wordt het soms erg moeilijk om een juiste keuze te maken. De vraag naar professioneel advies klinkt dan ook steeds harder. Sigma speelt daarop in door een nieuwe service aan te bieden: de Colour De-signers, een team van kleuradviseurs die de vakman en zijn klanten in heel het land bijstaan met een professioneel kleurenplan.

Elke opdracht begint met een bezoek aan het project van de klant. Een kwestie van voeling te krijgen met de ruimte. Eerst maakt de Colour Designer een lijst op met wensen, behoeften, smaken en stijlvoorkeuren. Daarna kijkt hij of zij naar de sfeer, indeling, functies en lichtinval. In een volgende fase komt het kleurenplan aan bod. Dit document bevat een gedetailleerde beschrijving en een volledig uitgewerkt voorstel met kleurstalen op basis van het Sigma-kleurenpalet. Het is ook mogelijk om het kleurenplan digitaal te visualiseren door middel van Sigma Colour Viewer 2.0.

De Colour Designers van Sigma hebben een ruime opleiding genoten. Ze kunnen sprekende referenties voorleggen en vullen de vakman aan in zijn kleurservice naar zijn klant. Voor na-dere details en prijzen kunt u terecht op de Sigma website www.sigma.be onder de rubriek SigmaTint.

Klik op onderstaande foto's om de foto's te downloaden.

 

Sigma Coatings is een merk van de SigmaKalon Groep
SigmaKalon is een internationale speler op het gebied van decoratieve, marine, bescher-mende en industriële coatings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uithoorn – Nederland. Bij SigmaKalon zijn zo’n 10.000 medewerkers werkzaam in meer dan 40 landen. SigmaKalon’s grootste activiteit is de productie en distributie van decoratieve verven. SigmaKalon is num-mer 2 op de Europese  decoratieve verfmarkt met leidende posities in Frankrijk, Engeland, de Benelux, Polen, Hongarije, Tsjechische Republiek en Slowakije. SigmaKalon heeft een groot assortiment marktleidende merken in alle markten en in een groot aantal landen waar het ac-tief is. SigmaKalon heeft een uitgebreide ervaring in de logistieke kanalen van de heden-daagse verfsector. Voor meer informatie: www.sigma.be

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie