01 juni 2006

Sigmulto Effino: muurverf met diepte effect

Sigmulto Effino: muurverf met diepte effect

01 juni 2006

PERSBERICHT           Hasselt, juni 2006


NIEUW bij Sigma
Sigmulto Effino: muurverf met diepte effectSigma Coatings introduceert de supermatte muurverf Sigmulto Effino. Door de bij-zondere productsamenstelling krijgen muren die zijn afgewerkt met deze verf een zachte en levendige schaduwwerking. Het geeft de muren een subtiel diepte ef-fect.
De warme uitstraling van de nieuwe muurverf Sigmulto Effino doet wonderen voor re-presentatieve ruimten, zoals die van hotels, theaters, kantoren en galeries. Door het subtiele karakter leent de muurverf zich ook prima voor woningen. Het levendige schaduweffect van de supermatte Sigmulto Effino wordt onder meer bepaald door de ondergrond, de wijze van applicatie en de kleurkeuze. Decoratieve toepassing
Sigmulto Effino is geschikt voor vlakke en gladde minerale ondergronden en voor glasweefsel met een fijn dessin. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de kleur van de verf, des te groter is de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduw-spel. De muurverf wordt in twee lagen opgezet. De eerste laag wordt aangebracht met een nylon verfroller (de ProGold nylon verfroller met een vachtdikte van 8 mm is daarvoor zonder meer geschikt). Voor de tweede laag wordt een spalter of blokkwast gebruikt die in willekeurige richtingen bewogen wordt. Daarmee heeft de schilder het decoratieve effect dus zelf in de hand. De manier waarop de tweede laag is aange-bracht heeft grote invloed op het contrast. Na droging is het schaduweffect zicht-baar. De verf droogt snel, dus de muren kunnen op dezelfde dag al worden afgewerkt. In meer dan honderd kleuren
De watergedragen muurverf is leverbaar in 108 kleuren volgens de Supermatt-kleurkaart. Behalve decoratief is een met Sigmulto Effino afgewerkte muur schrob-vast, dus praktisch in gebruik. Sigmulto Effino is verkrijgbaar bij alle Sigma-verkooppunten. Raadpleeg voor het dichtstbijzijnde verkooppunt de site www.sigma.nl. Download hier de Effino brochure.
Dowload hier de persfoto.Over Sigma Coatings
Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18e eeuw. Sigma Coatings ont-wikkelt, produceert en levert verven en coatings voor oppervlaktebescherming, afwer-king en verfraaiing. De onderneming maakt deel uit van SigmaKalon, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De groep telt zo’n 10.400 medewerkers in meer dan 40 landen en draait een omzet van circa 1,7 miljard euro. Naast een professioneel assortiment van coa-tings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies voor vakschilders.

Voor meer info:
Sigma Coatings Deco Belux nv
Ann Heylen 
Genkersteenweg 311 
B-3500 Hasselt       
Tel. +32 11 27 87 27
Fax +32 11 27 87 00 

ann.heylen@sigmakalon.com
www.sigma.be

 

 

RCA PR Services
Kim Reynders
Herckenrodesingel 77 bus 4
B-3500 Hasselt
Tel. +32 11 59 05 99
Fax +32 11 31 66 32
kim.reynders@rca-group.be
www.rca-group.be

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie