01 maart 2006

Sigma Service Center Liège: een nieuwe locatie volledig toegewijd aan de professionele schilder

Sigma Service Center Liège: een nieuwe locatie volledig toegewijd aan de professionele schilder

01 maart 2006

Persbericht                   

Maart 2006

Sigma Service Center Liège: een nieuwe locatie volledig toegewijd aan de professionele schildersOm de schilder een optimale service te kunnen bieden, verhuist het Sigma Service Center Luik naar een nieuwe locatie, gelegen op de Industriezone Hauts Sarts in Herstal. De eisen en benodigdheden van de schilders evolueren constant. Het nieuwe Service Center werd volledig ingericht om hieraan te kunnen voldoen.In het nieuwe service center worden de professionele schilders met raad en daad bijgestaan, zowel wat betreft het Sigma-assortiment als het uitgebreide aanbod van schilderaccessoires, behangpapier, tape, schuurpapier….. Alle producten en diensten die nodig zijn voor de uitoefening van het schildersvak, liggen met dit SSC binnen handbereik.Het nieuwe Sigma Service Center Liège, gelegen in dezelfde straat als het vorige SSC, is het derde verkooppunt in de provincie Luik, naast het Service Center Verviers en de partner-distributeur Simon.
Het SSC Liège heeft naast de gebruikelijke services een aantal exclusiviteiten te bieden. Zo beschikt dit verkooppunt niet alleen over het grootste Training center van het land maar ook over meerdere applicatiestanden. Hierin hebben de schilders de mogelijkheid de verschillende applicatiemogelijkheden te testen.Het Sigma Service Center zal elke werkdag open zijn van 7u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. In dit SSC zal een nachtkluis (met persoonlijke code op aanvraag) ter beschikking staan van de schilders die voor dag en dauw hun bestelling nodig hebben. Zo staat Sigma dus 24 uur op 24 paraat.Sigma Service Center Liège
Parc d’activité Economique Hauts Sarts
Première Avenue 12
4040 Herstal
T 04 248 08 04
F 04 248 07 29
www.sigma.beDownload hier de persfotos:
Foto 1 interieur
Foto 2 exterieurOver Sigma Coatings
Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18e eeuw. Vandaag heeft Sigma Coatings Deco Belux nv, met hoofdzetel in Hasselt, 41 verkooppunten in België. De onderneming maakt deel uit van SigmaKalon, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De groep telt ongeveer 10.000 medewerkers in 40 landen en draait een omzet van circa 1,7 miljard euro.
De bedrijfsmissie van Sigma Coatings Deco Belux is de eerste en vanzelfsprekende keuze te zijn van haar klanten en medewerkers. Naast een professioneel assortiment van coatings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies (van systemen en applicatietechnieken tot onderhoudsplannen), technische inventarisaties, bestekservice, trainingen en kleuradvies.

Voor meer info:
Sigma Coatings Deco Belux nv
Ann Heylen 
Genkersteenweg 311 
B-3500 Hasselt       
Tel. +32 11 27 87 27
Fax +32 11 27 87 00 

ann.heylen@sigmakalon.com
www.sigma.be

 

 

RCA PR Services
Kim Reynders
Herckenrodesingel 77 bus 4
B-3500 Hasselt
Tel. +32 11 59 05 99
Fax +32 11 31 66 32
kim.reynders@rca-group.be
www.rca-group.be

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie