01 augustus 2006

Sigma lanceert kleurenwaaier met 200 extra tinten

Sigma lanceert kleurenwaaier met 200 extra tinten

01 augustus 2006

1950 NCS-kleuren en 185 RAL-kleuren is het indrukwekkende aanbod dat Sigma mo-menteel aan de professionele schilders aanbiedt. Om de klant nog meer kleurnuances te kunnen adviseren, breidt Sigma zijn kleurenwaaier voor de vakman uit met nog eens 200 NCS-kleuren (Natural Colour System). Er zijn vooral extra lichte tinten opgenomen in de nieuwe Sigma-kleurenwaaier C21.2.

Een goede kleurenwaaier is als een bekwame gids, die professionele gebruikers door het labyrint van kleurnummers, -namen en –codes loodst. Geen sinecure, wanneer we kijken naar het enorme aanbod waaruit klanten op dit moment kunnen kiezen. Het NCS - Natural Colour System - is wereldwijd dé leidraad voor architecten, ontwerpers en vakschilders die natuurgetrouwe kleuradviezen moeten geven. Zij baseren hun raadgevingen op een zeer uit-gebreid aanbod van kleuren. Sigma beschikt daarbij over het meest complete gamma, met een verzameling van maar liefst 1950 NCS-kleuren, aangevuld met 185 RAL-kleuren. Al deze tinten zijn gebundeld in de kleurenwaaiers van Sigma, die bij de professionals erg populair zijn.

Off-whites
Op vraag van de vakmensen heeft Sigma dit indrukwekkende kleurenpalet verruimd met nog eens 200 NCS-tinten. Het gaat vooral om lichtere schakeringen, zoals off-whites, aangezien deze soms erg subtiele nuances veel beter zichtbaar zijn voor het menselijke oog dan de donkere tinten. Deze uitbreiding laat de vakman toe om zijn klanten nog gerichter en meer waarheidsgetrouw advies te geven. Communiceren over kleuren wordt op deze manier een stuk eenvoudiger, ongeacht de smaak of achtergrondkennis van de gesprekspartners.

De nieuwe Sigma Colour System C 21.2 kleurenwaaier is nu verkrijgbaar voor de professio-nele gebruikers. Sigma koppelt een uniek aanbod aan de lancering van deze waaier. Om hier meer over te weten, komen de schilders en andere vakmensen langs in één van onze Sigma verkooppunten!

Download hier de persfoto van de open C21.2 waaier
Download hier de persfoto van de half open C21.2 waaier
Download hier de persfoto van de dichte C21.2 waaier

 

Sigma Coatings is een merk van de SigmaKalon Groep

SigmaKalon is een internationale speler op het gebied van decoratieve, marine, bescher-mende en industriële coatings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uithoorn – Nederland. Bij SigmaKalon zijn zo’n 10.000 medewerkers werkzaam in meer dan 40 landen. SigmaKalon’s grootste activiteit is de productie en distributie van decoratieve verven. SigmaKalon is num-mer 2 op de Europese decoratieve verfmarkt met leidende posities in Frankrijk, Engeland, de Benelux, Polen, Hongarije, Tsjechische Republiek en Slowakije. SigmaKalon heeft een groot assortiment marktleidende merken in alle markten en in een groot aantal landen waar het actief is. SigmaKalon heeft een uitgebreide ervaring in de logistieke kanalen van de heden-daagse verfsector. Voor meer informatie: www.sigmakalon.com - www.sigma.nl

Nadere informatie voor de pers – niet voor publicatie
Meer info is te verkrijgen bij Ann Heylen, tel.: +32 11 27 87 27, e-mail: ann.heylen@sigmakalon.com of bij RCA PR Services, Kim Reynders, tel. +32 11 59 05 99, e-mail: kim.reynders@rca-group.be

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie