01 september 2005

Zet je kennis in de verf - SigmaTraining

Zet je kennis in de verf - SigmaTraining

01 september 2005

Sigma Start met nieuw seizoen SigmaTraining voor professionals.
De verttechnologie en de trends in de bouwsector evolueren razendsnel. Als vakman is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Voor Sigma Coatings is ‘service’ geen hol begrip. Naast het verlenen van professioneel advies op allerlei gebieden, organiseert het bekende verfmerk ook praktijkgerichte cursussen. Deze opleidingen – onder de noemer SigmaTraining – richten zich tot iedereen die professioneel bezig is met schilderwerk, onderhoud en renovatie: schilders en de verfhandel dus, maar ook architecten, huisvestingsmaatschappijen, projectontwikkelaars en overheidsdiensten.

Daarbij behandelt SigmaTraining een brede waaier van onderwerpen: van nieuwe technologieën over de meest recente wetgeving tot het gebruik van kleuren en de kennis van ondergronden. Vrijwel elk aspect uit de dagelijkse praktijk komt aan bod. Het doel blijft altijd hetzelfde: de professionele deelnemers informeren over de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied zodat zij op hun beurt de klanten een nog betere service kunnen bieden.

 

Interessant: SigmaTraining is erkend als opleidingscentrum door het Fonds voor Vakopleiding van de Bouw (FVB). Daardoor kunnen de loonkosten van medewerkers van schildersbedrijven die een cursus volgen, vergoed worden. Extra voordeel: de meeste cursussen duren niet langer dan een dag. Bovendien zijn de meeste van de cursussen gratis.

 

Bovendien is SigmaTraining uiterst flexibel. De opleidingen worden meestal gegeven in de Sigma Service Centers volgens een vooraf bepaald programma. Maar bedrijven of organisaties die een speciale cursus willen organiseren voor hun medewerkers op een andere plek kunnen evengoed bij Sigma terecht. SigmaTraining past zich flexibel aan, zowel wat het onderwerp van de cursussen betreft als de plaats waar ze gegeven worden.

Download hier het SigmaTraining logo (31 kb)
Download hier de SigmaTraining foto (46,6 kb)

Klik op onderstaand logo en ontdek het nieuwe SigmaTraining concept, het aanbod en de SigmaTraining data.

 

Over Sigma Coatings

Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18de eeuw. Vandaag heeft Sigma Coatings Deco Belux NV, met hoofdzetel in Hasselt, 39 verkooppunten in België. De onderneming maakt deel uit van  SigmaKalon, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De groep telt ongeveer 10 000 medewerkers in 40 landen en draait een omzet van circa 1,7 miljard euro. De bedrijfsmissie van Sigma Coatings Deco Belux is de eerste en vanzelfsprekende keuze te zijn van haar klanten en medewerkers. Naast een professioneel assortiment van coatings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies (van systemen en applicatietechnieken tot onderhoudsplannen), technische inventarisaties, bestekservice, trainingen en kleuradvies.


 

Voor meer info:

   Sigma Coatings Deco Belux NV

Ann Heylen

Genkersteenweg 311

B-3500 Hasselt

Tel. +32 11 27 87 27

Fax +32 11 27 87 00

ann.heylen@sigmakalon.com

www.sigma.be

 

 

RCA PR Services

Kim Reynders

Herckenrodesingel 77 bus 4

B-3500 Hasselt

Tel. +32 11 59 05 99

Fax +32 11 31 66 32

kim.reynders@rca-group.be

www.rca-group.be

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie