01 februari 2005

Uitbreiding Sigma S2U Nova lijn met matte variant

Uitbreiding Sigma S2U Nova lijn met matte variant

01 februari 2005

De S2U Nova kwaliteitslijn lakken van Sigma is uitgebreid met een matte variant. Behalve in zijdeglans en hoogglans kan schilderwerk voortaan ook in mat worden uitgevoerd. Hierdoor zijn de keuzemogelijkheden van schilder en opdrachtgever vergroot. Het volledige assortiment S2U Nova bestaat nu uit Sigma S2U Nova Primer, Sigma S2U Nova Gloss, Sigma S2U Nova Satin en Sigma S2U Nova Matt.

 

Download persfoto (JPEG-formaat 1 Mb)

Sigma S2U Nova Matt heeft dezelfde eigenschappen als de andere glansgraden uit de S2U Nova lijn. Deze watergedragen lakken worden door schildersbedrijven gekozen vanwege de prettige verwerking, de hoge dekking en de duurzame toplaag. Sigma S2U Nova Matt onderscheidt zich door het decoratieve matte aspect. Hiermee komt Sigma tegemoet aan de vraag uit de markt.

Watergedragen formule
Sigma S2U Nova Matt is een hoogwaardige, watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan. Met de watergedragen verven van Sigma is de schilder voorbereid op de aankomende VOC-EU richtlijn. Deze wetgeving stelt een limiet aan het toegelaten percentage vluchtige organische stoffen aanwezig in het verfproduct. Sigma S2U Nova Matt is de matste lak in de markt, heeft een zeer gemakkelijke applicatie (geen lopers) en is reukarm. De lak wordt verder gekenmerkt door een goede open tijd, een snelle droging en overschilderbaarheid.

Snelle en prettige verwerking
De producten uit de S2U Nova lijn, waaronder de nieuwe aanwinst Sigma S2U Nova Matt, hebben een aantal sterke eigenschappen. Die laten al van zich spreken bij de toepassing. De lakverven hebben een goede vloei en zijn bovendien prettig in de verwerking. Bovendien drogen de lakken snel waardoor op dezelfde dag een tweede laag is aan te brengen. Na de juiste voorbehandeling en toepassing, zijn de lakken door de goede mechanische eigenschappen kras-, slijt- slag- en stootvast. Ook op de lange duur ogen de lakken fraai en vergelen ze niet.

Waar verkrijgbaar?
Sigma S2U Nova Matt kan worden opgekleurd in alle RAL-kleuren en in alle tinten uit de kleurkaart Sigmacryl Supermatt. Het volledige assortiment, waaronder Sigma S2U Nova Matt, is verkrijgbaar op de Sigma verkooppunten. Raadpleeg www.sigma.be voor het dichtstbijzijnde adres.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie