01 juni 2005

Sigma introduceert nieuwe producten

Sigma introduceert nieuwe producten

01 juni 2005

 

Er zijn drie nieuwe producten in het assortiment van Sigma. Het betreft Sigma Putz 1,5mm, Sigmavar WS Project en Sigmalife DS TX Gloss.

Binnen het sierpleister assortiment van Sigma is de 1,5mm toegevoegd aan de Sigma Putz productlijn. Sigma Putz is de ideale sierpleister voor het afwerken van wanden binnen of buiten, waaraan hoge eisen worden gesteld. Met de toevoeging van 1,5mm springt Sigma in op de trend in de markt naar fijnere structuren. Sigma Putz is nu verkrijgbaar in maar liefst vier gradaties korrelgrootte - afhankelijk van de gewenste structuur - 1mm, 1,5mm, 2mm en 3mm. Het totale sierpleister assortiment bestaat uit Sigma Putz, Sigma Rollputz, Sigma Wallputz en Sigma Schors. Uiteraard zijn de sierpleisters oplosmiddelvrij. En zijn ze verkrijgbaar in wit en in lichte kleuren. Sigma Putz 1,5mm en 2mm zijn ook verkrijgbaar in donkere kleuren.

Het assortiment vernissen is uitgebreid met Sigmavar WS Project. Dit is een zijdeglanzende watergedragen tweecomponenten projectvernis voor binnen op basis van polyurethaan. In kras- en slijtvastheid overtreft Sigmavar WS Project alle conventionele vernissen. Hierdoor is het product bij uitstek geschikt voor het vernissen van parketvloeren en trappen die zwaar belast worden. Sigmavar WS Project voldoet nu al aan de strenge VOC normen die in 2010 van kracht worden. Het Sigmavar assortiment bestaat verder uit Sigmavar WS Satin en Sigmavar WS Gloss. Deze twee blanke vernissen zijn op basis van  olyurethaan-acrylaatdispersie. Beide vernissen bieden optimale bescherming aan betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Toepassing is ook mogelijk op minder intensief gebruikte trappen en vloeren. Daarnaast is er nog de duurzame solventhoudende vernis, Sigmavar S2U Satin. De hele productlijn is leverbaar in kleurloos en in een selectie transparante kleuren uit de Sigmalife kleurkaart.

 

Na de introductie van de thixotrope beits Sigmalife DS TX Satin introduceert Sigma deze spectaculair verwerkbare beits nu ook in hoogglans kwaliteit. Sigmalife DS TX Gloss kent een zeer langdurig glansbehoud, een bolle glans en een goede koude doordroging. De Sigmalife DS TX beitskwaliteiten kenmerken zich door een soepele, lichte verwerking en gemakkelijke verdeling. Deze beitsen druipen niet van de borstel en zijn minder zakgevoelig dan conventionele beitsen. Van alle technologieën zijn thixotrope alkydbeitsen het minst gevoelig voor blaasvorming. Sigmalife DS TX Gloss is verkrijgbaar in 1L en 2,5L. Het product bestaat in kleurloos en in basis geel.

 

Download de persfoto van Sigmalife

Download de persfoto van Sigmavar

 

Over Sigma Coatings

Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18 de eeuw. Vandaag heeft Sigma Coatings Deco Belux NV, met hoofdzetel in Hasselt, 39 verkooppunten in België. De onderneming maakt deel uit van  SigmaKalon, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De groep telt ongeveer 10 000 medewerkers in 40 landen en draait een omzet van circa 1,7 miljard euro. De bedrijfsmissie van Sigma Coatings Deco Belux is de eerste en vanzelfsprekende keuze te zijn van haar klanten en medewerkers. Naast een professioneel assortiment van coatings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies (van systemen en applicatietechnieken tot onderhoudsplannen), technische inventarisaties, bestekservice, trainingen en kleuradvies.

 

 

Voor meer info:

 Sigma Coatings Deco Belux NV

Ann Heylen

Genkersteenweg 311

B-3500 Hasselt

Tel. +32 11 27 87 27

Fax +32 11 27 87 00

ann.heylen@sigmakalon.com

www.sigma.be

 

 

RCA PR Services

Kim Reynders

Herckenrodesingel 77 bus 4

B-3500 Hasselt

Tel. +32 11 59 05 99

Fax +32 11 31 66 32

kim.reynders@rca-group.be

www.rca-group.be

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven