01 april 2005

Sigma Colour Viewer

Sigma Colour Viewer

01 april 2005

Unieke Sigma Colour Viewer geeft digitaal kleurenadvies
 

Gedaan met twijfelen over geschikte kleuren op gevels, wanden, plafonds of kozijnen! Want met de nieuwe Colour Viewer van Sigma beschikken opdrachtgevers en schilders in een handomdraai over digitaal kleurenadvies. Handig, kostenbesparend en met een natuurgetrouw resultaat. Deze unieke tool werd in primeur voorgesteld op de vakbeurs ‘Triënnale Verf & Decoratie 2005’ (Roeselare), en zal later op de contactdagen ‘Architect@Work 2005’ (Kortrijk) in de spotlights staan.
 

Sigma Colour Viewer
Het systeem is eenvoudig. In de gebruiksvriendelijke software van Sigma Colour Viewer, werkzaam op pc en Apple, kan je vlot digitale foto’s importeren en bewerken. Met enkele muisklikken definieer je op de geïmporteerde foto de gewenste bouwelementen, om ze vervolgens in te kleuren. Daarbij kan je kiezen uit duizenden kleuren waaronder alle NCS- en RAL-kleuren. Alle waaiers van Sigma zijn opgenomen: de grote kleurenwaaier C21.1, de vier Professional Pastel waaiers, de Sigma Siloxan waaier en de kleurkaarten van Sigmulto Metallic en Supermatt. 


Het resultaat is een unieke, natuurgetrouwe weergave. Je ziet direct hoe kleuren werken op grote en kleine vlakken, hoe ze zich tot elkaar verhouden in je interieur en of kleuren op de buitengevel passen bij de omgeving. Sigma Colour Viewer houdt verder rekening met lichtveranderingen, dag- of kunstlicht en met de structuur van een oppervlak. Kortom, deze natuurgetrouwe weergave is uniek.
 
De bewerkte foto wordt getoond op het computerscherm en is als bijlage te versturen. Met een kwalitatieve kleurenprinter kan je ook een kleuradviesuitdraai maken, voorzien van de kleurennummers en van de project, klant- en bedrijfsnaam.

 

Download de persfoto (3,45 MB JPEG)


--------------------------------------

 

Over Sigma Coatings
Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18de eeuw. Vandaag heeft Sigma Coatings Deco Belux NV, met hoofdzetel in Hasselt, 39 verkooppunten naar de vakman in België. De onderneming maakt deel uit van SigmaKalon, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De groep telt ongeveer 10 000 medewerkers in 40 landen en draait een omzet van circa 1,7 miljard euro.

De bedrijfsmissie van Sigma Coatings Deco Belux is de eerste en vanzelfsprekende keuze te zijn van haar klanten en medewerkers. Naast een professioneel assortiment van coatings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies (van systemen en applicatietechnieken tot onderhoudsplannen), technische inventarisaties, bestekservice, trainingen en kleuradvies.
SIGMA COATINGS NEEMT DEEL AAN:
 
www.architect-work.be
• Architect@work, 12-13 mei 2005, Expo Kortrijk: stand 737
Voor meer info en beeldmateriaal:
    

Tel.
B-3500 Hasselt                                                            
Genkersteenweg 311                                                 
Ann Heylen                                                                 
Sigma Coatings Deco Belux NV                                    
www.sigma.be                                                             
ann.heylen@sigmakalon.com                                      
Fax +32 11 27 87 00                                                   
+32 11 27 87 27                                                  

www.rca-group.be
kim.reynders@rca-group.be     
Fax +32 11 31 66 32
Tel. +32 11 59 05 99
B-3500 Hasselt
Herckenrodesingel 77 bus 4
Kim Reynders
RCA PR Services

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie