01 juni 2004

Sigmalife zet beitsen op zijn kop

Sigmalife zet beitsen op zijn kop

01 juni 2004

Sigma heeft haar assortiment transparante beitsen Sigmalife aangevuld met Sigmalife DS TX, een unieke beits in gelvorm. Alle sterke eigenschappen van beitsen komen in dit product samen. De innovatie Sigmalife DS TX zet de wereld van beitsen op zijn kop. Letterlijk en figuurlijk.

 

Download persfoto (JPEG-formaat 1,2 Mb)
Download persfoto productverpakking (JPEG-formaat 1,2 Mb)

Thixotrope beits
Wat Sigmalife DS TX bijzonder maakt, is de samenstelling. Sigmalife DS TX is ontwikkeld op basis van thixotrope alkydhars, waardoor de beits in de bus gelvormig is. Dit thixotrope karakter van de beits biedt voordelen voor verwerking, esthetiek en duurzaamheid.

Kenmerken
Vanwege de gelvorm is Sigmalife DS TX gebruiksklaar en hoeft dus niet te worden geroerd. De beits blijft door de samenstelling goed op de kwast zitten, ook wanneer de schilder boven het hoofd werkt. De beits verstrijkt opmerkelijk soepel en de vloeiing is uitstekend.
Een ander opmerkelijk verschil met conventionele beitsen, is de hoge laagdikte. In plaats van de gebruikelijke 25 µm, kan een laagdikte bereikt worden van 30 µm. Dit komt uiteraard ten goede aan de weervastheid en buitenduurzaamheid.

Kleurvarianten in zijdeglans
Sigmalife DS TX is op alle Sigma verkooppunten verkrijgbaar in zijdeglans en kan met de dispenser in 60 kleuren worden gemaakt.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie