01 september 2004

Sigma Education geeft voorsprong in de markt

Sigma Education geeft voorsprong in de markt

01 september 2004

Sigma is gestart met het nieuwe cursusseizoen van Sigma Education. De praktijkgerichte cursussenreeks verdiept en verrijkt de vakkennis van professionals uit de bouw. Deelname aan een van de cursussen geeft een voorsprong in de markt.

 

Download persfoto (JPEG-formaat 0,7 Mb)

Sigma Education is bedoeld voor professionals die te maken hebben met schilderwerk en onderhoud, waaronder schilders, uitvoerende en voorschrijvende bedrijven, architecten, opdrachtgevers, administraties en onderhoudsmedewerkers. Op een aantal aspecten onderscheidt Sigma Education zich van soortgelijke opleidingen.

Snel wijzer met Sigma Education
De cursussenreeks beslaat diverse onderwerpen, zoals verfapplicatie, onderhoud, kleuradvies en moderne technologieën. Deze onderwerpen worden door vakbekwame docenten van Sigma afgestemd op de kennis en ervaring van de deelnemers waardoor kostbare tijd zinvol wordt besteed. De docenten staan al jarenlang in direct contact met het vak en kunnen daardoor inspelen op specifieke bouwgerelateerde zaken. Omdat een cursus meestal niet langer dan één dag duurt, worden de dagelijkse werkzaamheden minimaal onderbroken. Sigma Education kan voor bedrijven worden verzorgd op eigen locatie of in de directe omgeving waardoor reistijd wordt beperkt. Voorts investeert Sigma in het cursusprogramma waardoor de kosten laag zijn. Met het delen van haar kennis wil Sigma een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de bouwsector. Daarnaast is Sigma Education erkend als opleidinscentrum door het fonds voor vakopleiding van de bouw (FVB) waardoor de loonkost van werknemers van schildersbedrijven gedekt wordt.

Voorsprong
Door het volgen van een van de cursussen uit Sigma Education, krijgt de professional een voorsprong in de concurrerende markt. Bewuster wordt een keuze gemaakt voor materialen, producten en toepassingen. Adviezen naar de opdrachtgevende markt worden daardoor vaktechnisch beter onderbouwd. Ook worden op de werkvloer sneller oorzaken van problemen gevonden met daarbij de juiste oplossingen.
Door deelname aan Sigma Education, tonen professionals aan mee te gaan in de ontwikkelingen op hun vakgebied. Het certificaat dat na de opleiding wordt uitgereikt, is het bewijs naar de opdrachtgever.

Interesse?
Het cursusprogramma van dit seizoen is op te vragen bij de afdeling Customer Services, Sigma Education, telefoon 011 27 87 23 of raadpleeg www.sigma.be.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie