01 maart 2004

Nieuwe trend in interieur: Sigmulto Metallic

Nieuwe trend in interieur: Sigmulto Metallic

01 maart 2004

Met Sigmulto Metallic brengt Sigma een trendy aanvulling op het muurvervenassortiment op de markt. Sigmulto Metallic bestaat uit een selectie van 36 zilvermetalen kleuren. Architect en schilder hebben met Sigmulto Metallic een bijzonder creatief instrument in handen.

Speciale effecten met Sigmulto Metallic
Met Sigmulto Metallic brengt Sigma een trendy aanvulling op het muurvervenassortiment op de markt. Sigmulto Metallic bestaat uit een selectie van 36 zilvermetalen kleuren. De kleuren combineren uitstekend met materialen als glas, beton en metaal. Of het nu om een winkel gaat, een trappenhuis, een woning of een kantoor: een ruimte krijgt met Sigmulto Metallic een speciaal karakter. Architect en schilder hebben met Sigmulto Metallic een bijzonder creatief instrument in handen.
Kleur en licht
Door de werking van licht of kunstlicht, geeft de reflectie van de metallic kleur een verrassend effect in een interieur. Ook de vorm van de ondergrond is van grote invloed op de kleur. Zo ontstaan op gebogen en ronde vlakken veranderlijke kleurtonen.

Kwaliteit

De reflecterende kleuren van Sigmulto Metallic vormen een creatieve aanvulling op het brede professionele muurvervenassortiment van Sigma. Sigmulto Metallic heeft dezelfde sterke eigenschappen als de andere muurverven uit het Sigma assortiment. De watergedragen Sigmulto Metallic laat zich met roller of spuit gemakkelijk verwerken op gladde en gestructureerde ondergronden en op glasweefsel. De dekkracht is uitstekend en de verf is na droging schrobvast.

Sigmulto Metallic en de kleurkaart zijn verkrijgbaar op alle Sigma verkooppunten.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie