01 maart 2003

Sigma Professional Pastels

Sigma Professional Pastels

01 maart 2003

Vier revolutionaire kleurenwaaiers in een handige koffer. De klanten kleuradvies geven, is een belangrijk facet van de dienstverlening van de schilder. Om het hem zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontwikkelde Sigma Coatings de pastelbox.

De pastelbox is een koffertje met daarin de Sigma Professional Pastels, 4 totaal nieuwe waaiers die werden ontwikkeld op basis van een grondig marktonderzoek bij schilders en decorateurs. Uit dat onderzoek bleek dat vakmensen het liefst werken met waaiers die zijn onderverdeeld in kleurgroepen. Sigma Professional Pastels bestaat dan ook uit 600 kleuren, verdeeld over 4 waaiers van elk 2 kleurgroepen: rood-oranje, rood-paars, blauw-groen en bruin-grijs.

Veel kleurnuances
Uniek aan deze waaiers is dat de schakeringen van een bepaalde kleur worden voorgesteld in 5 kleine stappen van donker naar licht. Het bovenste blad toont de donkerste kleur, het vijfde en grootste blad toont de lichtste. Op die manier wordt een groot aanbod kleine kleurnuances op een duidelijk zichtbare manier naast elkaar voorgesteld. Naast standaard NCS-kleuren bevatten de waaiers een groot aantal kleuren dat speciaal voor Sigma werden ontwikkeld. Alle kleuren zijn beschikbaar in binnenmuurverven en een groot deel in lakken en gevelverven.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie