Sigmulto Aquasphere Matt

Vroeger waren Multicolour verspuitbare muurverven slechts beschikbaar in verschillende tinten wit. Sigma ontwikkelde een technologie waarbij een keur aan kleuren in multicolour effecten beschikbaar is.

Techniek
 
Sigmulto Aquasphere Matt is een verspuitbare meerkleurige muurverf voor binnen. De verf heeft een hoge duurzaamheid en is schrobvast. Bovendien is deze verf snel aan te brengen en dus uiterst geschikt voor grote projecten. Het product is geurarm waardoor ruimtes weer snel in gebruik genomen kunnen worden.
 
Toepassing van de spuittechniek geeft een spateffect, met spalter en spaan krijgt u een veegeffect. Door de meerkleurige samenstelling geeft Sigmulto Aquasphere Matt een levendig resultaat. Door de bewerkbaarheid van het resultaat zal geen muur er hetzelfde uit zien en krijgt ieder schilderwerk een unieke touch.
 
Presentatieboek
 
Omdat klanten graag voorbeelden zien en het effect van de Sigmulto Aquasphere Matt wellicht wat lastig voor te stellen is voor hen, is er een inspirerend presentatieboek met stalen uitgebracht. 81 verschillende dessins zijn verdeeld over 9 kleurgroepen. De opzet van dit boek is zo gemaakt dat u binnen één kleurgroep een volledig interieurconcept kunt bouwen. Zo suggereert het presentatieboek bij elk dessin drie combinatiekleuren.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie