Sigma Kleurcursussen

U kunt op uw Sigma verkooppunt altijd informatie krijgen over kleur of u kunt de hulp inschakelen van de Sigma Colour Designers. Maar u kunt bij Sigma ook verschillende kleurcursussen volgen. Zo maakt u uzelf tot kleurspecialist!
 

1. Colorimetrie & NCS

De opleiding legt de nadruk op kleur, nieuwe kleursystemen en het belang van de toepassingen en de mogelijkheden hiervan in de verfindustrie.

Duur: één dag
 


2. Pigmenttechnologie

Kennis van pigmenten en kleurpasta's in het kader van verfproducten in het algemeen. Kennis over de toepassingen van pigmentpasta's bij het aankleuren van verf.

Duur: één dag 

 

3. Dispensertechnologie

Werken met een kleurmengmachine is een complex gebeuren. Het correct inschatten van het aankleuren van verf is hier van uiterst groot belang. In deze cursus wordt ingegaan op de praktische werking en het onderhoud van Sigma Coatings kleurmengmachines

Duur: één dag

 

4. Kleuradvies met meerwaarde

Kleur behoort tot het universeel taalgebruik. Hoe we erop reageren, wordt beïnvloed door onze psyche en emoties. In deze cursus wordt ingegaan op de diverse invloeden die kleur op de mens en omgeving uitoefenen en hoe deze te gebruiken bij het opstellen van een kleuradvies.

Duur: twee dagen

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie