Verbetering productieproces.
Duurzaam werken vereenvoudigen.

Om werkelijk te verduurzamen, concentreren we ons op twee kerngebieden: het verbeteren van ons productieproces en het vereenvoudigen van duurzaam werken voor onze klanten. Deze dubbele aanpak levert concreet voordeel op voor onze klanten, onze bedrijfsvoering en het milieu.
 

Efficiënt transport
Door efficiënt te plannen en vrachten waar mogelijk te bundelen, minimaliseren we het aantal gereden kilometers. Dankzij een gedegen wagenpark beheer slagen we erin de CO 2 uitstoot van ons wagenpark in 5 jaar met 20% te verminderen.

Overal ISO gecertificeerde productie
Alle productielocaties zijn ISO 14001 gecertificeerd: we werken volgens de hoogste kwaliteits- en milieustandaarden. Veiligheid staat daarbij voorop: verminderen van ongevallen waar onze producten worden geproduceerd, verkocht en gebruikt is een continue prioriteit.

Meer recyclen minder afval
Jaar na jaar streven we naar vermindering van afval in ons productieproces en werken we aan een hoger recyclepercentage. Dit doen we samen met ketenpartners. Ook onderzoeken we continu hergebruikmogelijkheden van afval.
Minder grondstof en restmateriaal
Samen met onze toeleveranciers zoeken we voortdurend naar grondstof besparende verpakkingen. Onze innovatieve ‘Pouch’ is daarvan een goed voorbeeld. Door onze kleurpasta’s in deze flexibele zak uit te leveren in plaats van in een blik besparen we fors op grondstoffen en verminderen we het restmateriaal in de verpakking van 8% naar ongeveer 3%!

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie