Hoe kan Sigma u helpen met duurzaamheid?

Duurzaamheid is een complexe materie. Dus zetten we ons in om het u makkelijker te maken, te voldoen aan duurzaamheidscriteria en aan de wet- en regelgeving.
 


BREEAM en LEED
De ontwikkelingen in de markt volgen elkaar in hoog tempo op: steeds vaker komt de vraag of onze producten voldoen aan de criteria van gebouwen labels als Breeam en Leed. De benodigde bewijsvoering is eenvoudig op te vragen via onze Technische Dienst.

 

Product Sustainability Indicator
Om op eenvoudige wijze inzicht te geven in wat een product duurzaam maakt, is de Product Sustainability Indicator ontwikkeld. Dit geeft in een oogopslag inzicht in de impact van een product op mens, milieu én kwaliteit. Inderdaad: people, planet en profit

 

 

SigmaCare Zorg

SigmaCare
In specifieke marktsegmenten als corporaties, zorg en onderwijs spelen zaken als leefbaarheid van een wijk, kleurgebruik en een gezond binnenklimaat een belangrijke rol. Niet toevallig maken ook deze componenten onderdeel uit van onze duurzame benadering. Met gerichte kleuradviezen en speciale producten die voldoen aan de hoge eisen en specifieke wensen van opdrachtgevers levert Sigma een bijdrage aan een duurzamere samenleving.

 

Contact
Wenst u graag meer informatie over hoe ook uw duurzame keuzes kunt maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zodat we samen alles van waarde kunnen beschermen en behouden.
Kom langs bij één van de Sigma verkooppunten of neem contact op met de afdeling Customer Service, op het nummer: 011 27 87 11. Neem voor technisch advies of vragen contact op met het de Technische Dienst: 011 27 87 32.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie