Chinese Porcelain

Kleur van het jaar 2020

Mix van kobalt en moody, inktblauw – een tint die ontsnapping biedt aan de hedendaagse door data gedreven maatschappij.

Kleur van het jaar 2020!


In een wereld waar slaap wordt gezien als luxe en de angst voor een versneld leven eigenlijk al werkelijkheid is, is het logisch dat de kleurtrends voor dit komende jaar ontsnapping bieden in de hedendaagse door technologie gedreven maatschappij. De Sigma Kleur van het Jaar 2020, gekozen door onze kleurexperts vanuit de hele wereld, is Chinese Porcelain (PPG1160-6). Deze kleur is een mix van kobalt en moody, inktblauw  Meer informatie

Drie verschillende trend verhalen


Chinese Porcelain is ook het uitgangspunt voor de bredere Global Colour Trends Forecast van 2020. De Kleur van het Jaar komt tot uiting in drie verschillende trendverhalen, die elk hun eigen stijl creëren. 

Flow on the Move

Dit vrolijke en speelse kleurenpalet richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar het herstellen, hergebruiken en samenvoegen van culturele invloeden uit verschillende tijdperken, waardoor een frisse esthetiek ontstaat die zowel retro als modern aanvoelt.
  Ontdek de trend

Flow at the Core


Deze kleurencollectie is aards, botanisch en duurzaam met verwijzingen naar Moeder Natuur en resoneert met consumenten die op zoek zijn naar een balans tussen verantwoord en doelgericht leven. Deze kleuren roepen comfort en nostalgie op, vooral de gedempte middentonen.
  Ontdek de trend

Flow in the Know 


Met de nadruk op kennis, reflectie en innovatie vertegenwoordigt dit thema consumenten die graag de maatschappij willen veranderen en tegelijkertijd willen bijdragen aan een betere toekomst.

  Ontdek de trend
PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link