Werken bij Sigma

Sigma Coatings is onderdeel van PPG Industries en valt onder de business unit Architectural Coatings EMEA. Op de internationale carriere site vindt u de laatste vacatures bij PPG.

PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Het in 1883 opgerichte bedrijf levert aan klanten in de industriële sector, de transport- en consumentengoederensector alsmede aan de bouw en aftermarkets.

Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh opereert PPG wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2009 bedroeg USD 12,2 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange. Voor meer informatie, zie de PPG website.

Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, dragen we bij aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.

Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

Vacatures zoeken
PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link