Sigmapearl Clean Matt

19 februari 2014

Iedereen kent het wel: spaghettisaus die tijdens het koken opspat, de muur achter de vuilbak die belaagd wordt of kinderen die hun modderschoenen iets te enthousiast uitdoen… Je muur reinigen is geen probleem, vervelender is de verkleuring of glanzende plek die ontstaat. Met Sigmapearl Clean Matt is dat voorbij. Deze milieuvriendelijke matte binnenmuurverf laat zich gemakkelijk reinigen én blijft trendy mat, zelfs na de zoveelste aanslag op je muren. Een praktijktest – waarbij schilders zich uitleefden met ketchup en siroop – bewijst hoe innovatief deze nieuwe muurverf is. In vrijwel alle kleuren verkrijgbaar bij de Sigma-verfspeciaalzaak.

Knipsel2-(1).JPGKetchup, mosterd, taart, siroop… Alle vlekken werden in een handomdraai verwijderd tijdens de praktijktest. Het resultaat was een mooie én matte muur, net zoals voorheen. Sigmapearl Clean Matt is dan ook bestand tegen het intrekken van vlekken, is schrobvast én glanst niet op na reiniging.

Heel wat troeven dus voor wie een druk huishouden heeft en weet dat vlekken gauw gemaakt zijn. Bovendien sluit Sigmapearl Clean Matt perfect aan op de interieurtrend waarbij steeds meer materialen met een matte uitstraling worden gebruikt.

Het geheim van Sigmapearl Clean Matt is dat na dertig dagen uitharden een vlek niet in de coating kan trekken. Damian Froklage, productmanager bij Sigma Coatings: “Vuil hecht zich dus niet aan de muur. Simpele vlekken zoals modder, ketchup en potloodstrepen kan je met een, zacht doekje en lauw water wegvegen. Voor meer hardnekkige vlekken zoals lippenstift of wijn is een aparte schoonmaakspray ontwikkeld: Sigmapearl Cleaner. Schilders vertellen ons dat ze de nieuwe matte muurverf regelmatig toepassen in keukens.”
 

Knipsel-(2).JPG         Knipsel5.JPG Knipsel6.JPG

Sigmapearl Clean Matt is trouwens niet alleen geschikt voor woonruimtes. Ook voor publieke ruimtes – waar hygiëne en esthetiek een belangrijke rol spelen zoals ziekenhuizen, scholen of hotels – leent de innovatieve muurverf zich uitstekend. De verf is in vrijwel alle kleuren beschikbaar bij één van de 450 Sigma-verfspeciaalzaken.

De praktijktest kan je hier bekijken:

PPG: BRINGING INNOVATION TO THE SURFACE
PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings enp
roducten voor een specifieke markt. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector evenals in de bouw- en aftermarkets, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 70 landen. De omzet voor 2013 bedroeg USD 15,1 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, bezoek www.ppg.com en volg @PPGIndustries op Twitter. Bringing innovation to the surface is een handelsmerk van PPG
Industries Ohio, Inc.
 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie