Shades of White & Grey

kleurwaaiershades.jpg
 

kleurinspiratieshades.jpeg

Zwart en wit is weer helemaal terug. Ze worden puur gebruikt, maar ook in vele nuances, samen met andere kleuren. Sigma ontwikkelde samen met designers de Shades of White & Grey kleurwaaier. Hiermee maakt u verrassende combinaties met grijzen en witten met kleur.

Kleurenwaaier
De Shades of White & Grey kleurenwaaier bestaat uit acht kleurgroepen. De 240 witten, grijzen en metallics zijn onderverdeeld in die kleuren. Elke kleurgroep roept een specifieke sfeer op. Door de opbouw en de ordening van de kleurenwaaier is eenvoudig een balans te vinden tussen bijvoorbeeld koude en warme en lichte en donkere kleuren.

Persoonlijke stijl en smaak
Shades of White & Grey neemt u als professional veel werk uit handen. U bepaalt met behulp van de materialen welke kleuren en combinaties u mooi vindt. Zo komt u tot kleurcombinaties en kleureffecten die passen bij uw persoonlijke smaak.

Inspiratieboek
Er is ook een prachtig Shades of White & Grey inspiratieboek dat u kan inkijken en waari in inspiratie kan opdoen, beschikbaar in de meeste Sigma verkooppunten. De kleuren uit de waaier worden hierin getoond. Interieurfoto’s van woningen en functionele ruimten maken de effecten en mogelijkheden van de kleurencombinaties direct duidelijk.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie