In de stijl van de streek: natuurlijk robuust

David en Henriëtte kochten een twee-onder-een-kapwoning uit het begin van de twintigste eeuw. Ze kozen voor kleuren die passen bij de streek, het huis en de tuin.

buiten-achtertuin.jpg
 

openhaard.jpg
 

schuifdeuren.jpg

Het huis van David en Henriëtte staat op de Veluwe. Het is vooral wit en groen geschilderd. Henriëtte: ‘Een gevoel van verliefdheid overviel me bij het zien van dit huis. Pas daarna zag ik dat het te koop stond.'

Synergie
De woning in Apeldoorn zit goed in de verf. De kleuren wit en dondergroen passen bij het huis en de omgeving. Om eenheid te creëren tussen de tuin en het huis, zijn details in de tuin in dezelfde kleur geverfd als het huis. ‘Het is authentiek en stijlvol.’

Eenheid
Voor de muur en het houtwerk kozen ze kleuren die passen bij de dakpannen, de bakstenen en bij de Veluwe. Ook hielden ze rekening met de kleuren van de tuinschutting en de tuinstoelen. Ze gebruikten de kleuren oudwit 1300 B, standwit 3329 B en Veluws groen RAL 4343 B. Het vele wit geeft een open, groot en weids gevoel. Het donkergroene houtwerk straalt een voorname rust en klasse uit.

Sigma Coatings advies
De verf op de buitenramen, luiken en deuren moet goed bestand zijn tegen de weersinvloeden. Een professionele oplossing is het duurzame systeem Sigma Tigron. Als grondlaag gebruikt u Sigma Tigron Primer. U werkt af met de laklaag Sigma Tigron Satin. De lakverf geeft een mooie bolle glans.

 

Bron: Tint

 

 

trap.jpg

zomerjurkje.jpg

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie