0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

23 februari 2011

Experience Days 2011

Experience Days 2011

23 februari 2011

Bent u een beginnend ondernemer met nood aan praktijkervaring? Heeft u in uw bedrijf jonge medewerkers die graag wat willen bijleren? Of ben je op zoek naar innovaties die het rendement en de efficiëntie van je bedrijf kunnen verhogen? Kortom, wil je behoren tot de top professionele bedrijven op het gebied van verftoepassingen? Laat dan de Experience days niet aan u voorbij gaan.

Trek dan op 21, 22 en 23 maart alvast uw werkkledij aan, want u krijgt in verschillende modules de gelegenheid zelf aan de slag te gaan met de allernieuwste spuitapparatuur, de nieuwste ontwikkelingen in verwarmde spuitapplicaties, wand-en plafond schuurtechnieken, airless spuitplamuur, professionele ladders, trappen en steigers en nieuwe verfapplicaties.

Experience Days is een initiatief van vier professionele merken die al jarenlang actief zijn in de Belgische bouwwereld: Flex, Graco, Das en Sigma Coatings. Samen met andere toeleveranciers uit de bouwsector, organiseren deze bedrijven echte doe-sessies voor het uitproberen van nieuwe materialen of het zich eigen maken van specifieke applicatietechnieken. In het unieke kader van de oude psychiatrische kliniek Salve Mater in Lovenjoel gaat u aan de slag met de meest innovatieve producten. De doe-sessies vragen slechts een halve dag van uw tijd.

Voor meer informatie over de locatie, modules en inschrijvingen, klik op onderstaand logo.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven