Sigma Air Pure De biobased muurverf die de binnenlucht zuivert.

Alle voordelen van Sigma Air Pure op een rij


Wist u dat binnenlucht tot 10 keer meer vervuild is dan buitenlucht? En dat we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen?
Daarom is er Sigma Air Pure, dé innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. De verf laat zich makkelijk verwerken en geeft een supermat eindresultaat. Naast dit esthetische effect draagt Sigma Air Pure bij aan een beter binnenklimaat. De verf haalt namelijk tot 70% van de schadelijke formaldehyde uit de binnenlucht en levert daarmee een positieve bijdrage aan de woon- en leefomgeving van bewoners.


Air Purifying Technology
Formaldehyde is, in een verhoogde concentratie, één van de meest schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS) in de binnenlucht. De belangrijkste uitstootbronnen zijn spaan- en vezelplaten, meubilair, tapijt, lijm en interieurstoffen. De Air Purifying Technology van Sigma filtert de formaldehyde-moleculen uit de binnenlucht en neutraliseert ze.


Sigma Air Pure is 45% biobased
Bij Sigma Coatings vinden we het belangrijk om onze afhankelijkheid van fossiele grondstoffen te verminderen. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om hernieuwbare (biobased) grondstoffen in te zetten met behoud van een hoge technische kwaliteit en de juiste verwerkingseigenschappen van onze verf. Daarom hebben we Sigma Air Pure ontwikkeld. Sigma Air Pure is 45% biobased (volgens de norm ASTM D6866). Biobased producten zijn van toenemend belang voor de verf- en bouwindustrie om zo bij te dragen aan een duurzame wereld. Bovendien is de verpakking is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal.


Sigma Air Pure:
  • zuivert tot 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht
  • is 45% biobased
  • heeft een lichte verwerking
  • heeft een zeer mat eindresultaat
  • heeft een gerecycleerde verpakking

Bekijk hier alle product eigenschappen van Sigma Air Pure en download hier de brochure met alle info over Sigma Air Pure en de Sigma Air Pure Technology.