Hoogglans voor de houten buitenboel

Een sterke verf voor buiten is Sigma S2U Allure. U gebruikt het bijvoorbeeld op kozijnen, ramen en deuren.

druipende kwast Is het schilderwerk buiten dof? Uitstel van onderhoud is een slechte leermeester. Zonder bescherming door verf kan hout gaan rotten en verzwakt het de constructie. Dan bent u verder van huis. Neem op tijd de kwast ter hand, dan is de houten ondergrond vaak nog onbeschadigd.
 S2U allure

Sigma S2 Allure

Welke verf moet u kiezen uit de vele soorten die er zijn? Veel professionele schilders werken met Sigma S2U Allure omdat:

  • de grondlaag en de laklaag heel goed dekken
  • het systeem voor jaren het hout beschermt
  • de laklaag stevig glanst

Bovendien kunt u met Sigma S2U Allure werken in alle seizoenen van het jaar. Of het nu warm is of koud, de verf blijft lekker soepel schilderen en droogt snel.

De glans spat eraf
Wat maakt Sigma S2U Allure anders dan andere houtverven? Dat is de hoogglans die u lang blijft zien. Dat komt door een extra bindmiddel in het verfrecept. Weer en wind hebben nauwelijks vat op de verf. En ook de zon met zijn schadelijke ultraviolette stralen kan schijnen wat hij wil.

Grondlaag en laklaag
Sigma S2U Allure is een systeem. Eerst brengt u de grondlaag Sigma S2U Allure Primer aan. Daarna lakt u af met Sigma S2U Allure Gloss. Die grond-  en laklaag zijn verkrijgbaar in alle kleuren die u maar wilt.

 schuren Plan van aanpak
Zie "hoe schilder u houtwerk buiten".

 

 Bron: Tint