0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Trend 1: Flow on the Move

Bekijk je verwachtingen door een andere bril, leef, schud jezelf wakker.

Dit vrolijke en speelse kleurenpalet richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar het herstellen, hergebruiken en samenvoegen van culturele invloeden uit verschillende tijdperken, waardoor een frisse esthetiek ontstaat die zowel retro als modern aanvoelt.

Kleuren van het trendpalet Flow on the Move:



Het On the Move-palet is onmiskenbaar creatief en speelt met sterke contrasten. Het stimuleert originaliteit en zelfexpressie. De kleuren zijn vrolijk en worden toegepast in combinaties die de nadruk leggen op dynamische beweging en een fantasierijke mix van ontwerpstijlen.

Niet op elkaar afgestemde tinten zorgen voor vrolijke kleurencombinaties die de gedurfde en zelfverzekerde consument aanzetten tot zelfexpressie.
Kleuren in deze afbeelding: 60% Sprite Twist (PPG1226-3), 30% Bleeding Heart (PPG1185-5), 10% Argonaut (PPG1214-2)

Creëer een uitgebalanceerde kleurencombinatie

Ben je geïnspireerd door dit trendpalet en wil je een kleurencombinatie creëren voor je volgende project? Ons 60-30-10-principe geeft je een richtlijn om de juiste kleurbalans te vinden. . Leer meer 60-30-10 principle



Kleuren in deze afbeelding: 60% Sugar Syrup (PPG1207-4), 30% Lemon Grass (PPG1215-1), 10% Artesian Well (PPG1231-5)

De trendverhalen van 2020

Flow on the Move is een van de drie trendverhalen van 2020. De drie paletten hebben allemaal De Sigma kleur van het jaar 2020 Chinese Porcelain als uitgangspunt. Wil je onze andere trendverhalen ontdekken? Neem een kijkje op: Flow at the Core en Flow in the Know.
 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven