0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Project in beeld: villa in de verf met Sigma Perfect

Vakschilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Een klus van bijna driehonderd vierkante meter. Omdat hij veel waarde hecht aan kwaliteit, voerde hij eerst een drietal muurverftesten uit. Sigma Perfect kwam het beste uit de verf. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project binnen een kleine drie weken af te ronden. In dit artikel deelt hij zijn ervaringen!

Uitdagingen: groot oppervlak en strijklicht

Een grote uitdaging was de serre, die ruim vijf meter hoog is en een schuine wand heeft. "Het is lastig om het plafond zo egaal mogelijk te maken zonder dat je aanzetten ziet," legt Marcel uit. "Zo'n groot oppervlak kun je niet in één keer doorrollen." Daarnaast had Marcel te maken met strijklicht op een grove muur die al enkele keren geschilderd werd. "Normaal gesproken komen alle oneffenheden tevoorschijn op dit soort muren, zeker wanneer het licht niet meezit."


Oplossing: egale dekking en afwerking met Sigma Perfect

Door de lange open tijd van Sigma Perfect konden Marcel en zijn collega een egale dekking realiseren. "Je ziet geen aanzetten of overlappen en dat heeft een zeer egale afwerking tot gevolg – óók op grote oppervlakken zoals plafonds en wanden." Omdat Sigma Perfect extreem mat opdroogt, kon Marcel ook het strijklichtprobleem oplossen. "De bewuste wand kwam er veel mooier uit dan je zou verwachten op zo'n oppervlak, omdat we de verf heel goed konden verdelen. Dat werkte erg plezierig!"

Resultaat: 100% tevredenheid plús vervolgproject

Voor de plafonds en muren van de villa heeft Marcel Sigma Perfect gebruikt. Het resultaat: een 100% tevreden klant én professionele schilder. De samenwerking beviel zó goed dat de klant Marcel na afronding van het initiële project wederom inhuurde – deze keer om de hal bij de entree te schilderen. Ook dat deed hij met Sigma Perfect: "Dit leverde wederom een prima dekking en een keurig egaal oppervlak op."
 

Conclusie: "Mooiste muurverf voor binnen"

Voor volgende projecten weet Marcel welke aanpak hij zal hanteren: "Tijdens mijn loopbaan als schilder heb ik diverse producten mogen gebruiken. Ik vind Sigma Perfect de mooiste muur- en plafondverf die er is voor binnen. De kwaliteit is super en de dekking is uitstekend, waardoor je als schilder de verwachtingen van je klant kan overtreffen. Ik werk alleen nog maar met dit product!"
 
Meer weten over Sigma Perfect? Neem contact op met de commerciële adviseur in jouw regio!
 
Lees ook het verhaal waarin schilder Niels innovatiemanager Nora naar meer info vraagt omtrent innovaties in muurverf.
 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven